Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Fira 2000 nomena un nou director general per liderar l’ampliació dels recintes firals

El Consell d’Administració de Fira 2000 ha aprovat el nomenament d’Òscar Garcia com a nou director general de la societat pública. Garcia és enginyer industrial de professió i des del 2010 era el gerent de l’empresa municipal de promoció immobiliària i serveis Gramepark, propietat de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. 

[r:1]

El nou director general tindrà com a principal repte liderar l’ampliació dels recintes firals de Gran Via i Montjuïc, una remodelació estimada en 380 milions d’euros que ha de servir per mantenir Barcelona com un referent mundial de l’organització de congressos. El pla preveu construir i habilitar nous espais per atendre la demanda creixent d’ocupació dels recintes.

El projecte hauria d’estar llest l’any 2029, coincidint amb el centenari de l’Exposició Internacional del 1929. Fira 2000 és una societat pública que té com a principals accionistes la Generalitat de Catalunya (55,2%) i l’Ajuntament de Barcelona (23,5%), però també hi tenen participacions l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), l’Ajuntament de l’Hospitalet i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa