Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quins festius i ponts ens queden aquest 2022?

Mala peça al teler per aquestes festes de Nadal 2022… El 25 de desembre i l’1 de gener cauen en diumenge, així que no compteu amb grans ponts en el darrer tram de l’any… de fet, només ens queden 5 festius fins que acabi el 2022! El primer arriba aquesta setmana, dimecres, 12 d’octubre, dia de la Hispanitat. Però cau enmig de la setmana i per tant no hi ha marge per a ponts ni caps de setmana llargs.

Només 5 festius fins a finals d’any

Tampoc hi ha gaire sort amb l’1 de novembre, dia de Tots Sants. Cau en dimarts, i si no és que podeu tenir un dia de lliure disposició el 31 d’octubre… El següent festiu és el 6 de desembre, dia de la Constitució espanyola, que és un dimarts. I dijous 8 de desembre, la Puríssima, és el quart dia que ens quedarà. Per tant, si no podeu fer festa el 7 de desembre, tampoc no tindreu ni pont ni cap de setmana llarg.

I a partir d’aquí, Nadal. Doncs bé, aquest any el dia 24 i el dia 25 cauen en dissabte i diumenge, i només el 26 de desembre, Sant Esteve, és un dilluns i per tant tindrem festa al treball. També l’1 de gener és diumenge…

Il·luminació de Nadal a Aragó / Ajuntament de Barcelona
Il·luminació de Nadal a Aragó / Ajuntament de Barcelona

Les escoles, vacances un dia abans

Del 22 de desembre de 2022 al 8 de gener de 2023, els alumnes de les escoles de tot Catalunya tindran vacances de Nadal. Això és un dia abans que fins ara, quan el darrer dia lectiu era el 22 i ara serà el 21 de desembre. I el retorn a l’escola serà el 9 de gener, dilluns. En total, 18 dies en què els pares hauran de combinar com puguin la feina amb la cura dels infants. El canvi de calendari es deu a l’avançament del curs escolar, que a infantil i primària va començar el 5 de setembre per comptes del 12, i a secundària, el 7 de setembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa