Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Estudien fer una prova pilot amb 4.000 persones a Barcelona per reobrir les discoteques
  • CA

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) i el departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat es reuniran aquest dijous per estudiar una prova pilot de restauració i oci nocturn a Barcelona. La prova pilot, que en un principi es va proposar des del departament de Salut, tindria lloc el pròxim 21 de maig amb un triple sistema de seguretat: test i autotest previs, codis QR i aparells de desinfecció de l’aire.

Els locals proposat com a participants per Fecasarm són Sutton, Opium Barcelona, Pacha Barcelona, Gatsby Barcelona, Shôko Barcelona, Input High Fidelity Club, Delfina Port Olímpic i Bling Bling Barcelona. A més, podrien afegir-s’hi també els locals de l’Apolo, Jamboree i Moog.

El perill de la fi del toc de queda

A la primera reunió hi assistiran el secretari general d’Empresa, Jordi Cabrafiga; el secretari d’Empresa i Competitivitat, Joaquim Ferrer; i la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta. Més endavant, el 10 de maig, representants de Fecasarm es reuniran amb el tinent d’alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, per demanar el suport del govern municipal a la iniciativa.

La prova constaria d’entre vuit i onze locals de restauració i oci nocturn i hi participarien unes 4.000 persones. Fecasarm ha mostrat la seva preocupació per “l’increment desmesurat i incontrolable de l’oferta d’oci nocturn il·legal” que es pot produir quan s’acabi el toc de queda nocturn a partir del 9 de maig, ja que no està prevista cap mena d’oferta legal mes enllà de les 23.00. L’entitat ha criticat la improvisació “inacceptable” del Govern durant tota la pandèmia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sergi a maig 04, 2021 | 13:01
    Sergi maig 04, 2021 | 13:01
    Encara els "porters" de discoteques de Barcelona diuen allò tant tronat de "passe caballero". Jo personalment mai he anat a una discoteca muntat a cavall.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa