Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’empresa singapuresa TDCX s’instal·la a Barcelona i crea 50 llocs de treball
  • CA

L’empresa de Singapur Transformative Digital Customer Experience (TDCX) ha obert a Barcelona la seva primera oficina a Europa per expandir els seus negocis en aquest mercat, segons informa el Departament d’Empresa i Coneixement. Amb l’obertura d’aquesta nova seu, la companyia asiàtica de serveis de suport digital i tecnològic ha creat 50 llocs de treball a la capital catalana i espera arribar als 300 a finals del 2020.

Des de les noves oficines del districte 22@ de Barcelona, de 1.500 metres quadrats de superfície, TDCX ofereix solucions com la gestió de continguts, el suport tècnic, l’assessorament en vendes i publicitat digital o l’atenció al client. La companyia també preveu doblar el seu espai d’oficines a finals d’any.

Ciutat atractiva

“Barcelona no només és una de les ciutats més atractives per treballar, sinó que les nostres oficines també es troben al Silicon Valley de la ciutat, molt a prop d’algunes de les empreses tecnològiques líders mundials”, ha apuntat la directora de TDCX a Barcelona, Sophie Chelmick. Aquesta nova situació ens dona accés a l’ampli pol de talent que és Barcelona i ens ofereix moltes oportunitats per ser a la primera línia de la innovació”, ha afegit Chelmick.

TDCX treballa per a empreses dels sectors tecnològic, l’e-commerce, l’hostaleria o els productes de luxe. Amb seu central a Singapur i fundada al 1995, TDCX compta amb prop de 10.000 treballadors globalment i treballa en mercats com Malàisia, Tailàndia, Hong Kong, Filipines, Hong Kong, Japó i la Xina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa