Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els treballadors de neteja de l’aeroport es concentren a Sant Jaume contra el seu ERTO

Els treballadors dels serveis de neteja de les terminals T1 i T2 de l’aeroport de Barcelona – El Prat s’han concentrat aquest divendres a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per demanar a l’empresa adjudicatària, SACYR, una desafecció de l’ERTO d’acord amb la reactivació de les instal·lacions.

Els empleats també han denunciat la “sobrecàrrega” de treball provocada per la recuperació d’activitat a l’aeroport, actualment en percentatges superiors a les persones desafectades del total de la plantilla. A més de la concentració, els treballadors han fet una vaga. Els empleats ja en va fer una el 2 i el 16 de juliol i els sindicats alerten de la “constant negativa” de l’empresa a fer una previsió de la càrrega de treball.

El març de 2020, SACYR va presentar un ERTO derivat de la situació creada per la pandèmia. Al llarg d’aquest temps, el comitè de l’empresa ha advertit de la “sobrecàrrega” de treball dels empleats d’aquest servei i ha demanat una desafecció de les persones afectades per l’expedient d’acord amb l’evolució de l’activitat a l’aeroport.

Davant aquesta situació, el comitè d’empresa va decidir convocar una vaga intermitent.

Nou comentari

Comparteix