Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els treballadors de l’empresa majoritària de VTC rebutgen l’ERO de 1.000 treballadors
  • CA

Els conductors de cotxes VTC han mostrat avui el seu rebuig total a l’ERO proposat pel Grup Vector, l’empresa majoritària del sector a Catalunya, que suposaria l’acomiadament del miler d’assalariats que tenen en plantilla. Després de reunir-se en assemblea, els treballadors han decidit oposar-se a la tramitació de l’expedient d’acomiadament massiu que pretén tirar endavant l’empresa i el divendres formaran una taula de negociació per lluitar per quedar-se. 

Segons els conductors, el culpable de la finalització del servei de Vector és el conseller, Damià Calvet, i per això exigeixen “la seva dimissió immediata”. Fan referència a l’aprovació del decret que els obliga a una dprecontractació de quinze minuts i que atorga el poder a l’AMB per ampliar-ho a una hora. De la mateixa manera, cataloguen les reunions de l’empresa amb la Generalitat d’una “condemna” a l’atur, ja que han estat tractats “com treballadors de segona”. 

Així, han assegurat que lluitaran per aturar l’acomiadament de tota la plantilla i seguiran en lluita pels llocs de treball i “perquè els ciutadans de Barcelona puguin escollir”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa