Els restauradors pressionen per tornar a servir sopars: “És el moment”

El Gremi de Restauració vol que la mesura entri en vigor abans de la fi de l'estat d'alarma

El Gremi de Restauració de Barcelona ha sol·licitat al Govern que allargui l’horari dels bars i restaurants, com a mínim, fins al toc de queda. En un comunicat emès aquest dimecres, l’associació assenyala que “moltíssims negocis necessiten les franges de tardes i nits per ser viables” i afegeix que la ciutadania “dóna mostres d’esgotament i de rebuig davant de tantes restriccions”. Per aquests motius, el gremi considera que “ara és el moment” de canviar les mesures vigents i demana que aquestes entrin en vigor abans de la fi de l’estat d’alarma, prevista pel 9 de maig.

“Els restauradors portem sis mesos sense servir sopars i l’espera se’ns està fent eterna”, ha manifestat el director del gremi, Roger Pallarols.En el mateix comunicat, el Gremi de Restauració celebra la reobertura dels restaurants dels centres comercials, tot i que recorda que han patit “una discriminació que mai s’hauria d’haver produït”. “Necessitem començar a normalitzar la vida de la ciutadania i donar el missatge que la ciutat i el país es reactiven”, ha afegit Pallarols.

Per altra banda, l’associació apunta que aquesta diada de Sant Jordi es tornaran a repetir botellons a partir de les cinc de la tarda a Barcelona, ja que la gent “sortirà massivament al carrer, però es trobarà les terrasses dels bars tancades”. Pel gremi, que la restauració segueixi tancada “no té cap sentit” i assegura que excloure la restauració de la socialització a l’aire lliure “és contraproduent”.

Nou comentari