Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els restauradors, contraris a que només els locals amb terrassa puguin servir sopars
  • CA

El Gremi de Restauració de Barcelona s’ha mostrat contrari a que només els bars i restaurants amb terrassa puguin servir sopars, tal com va insinuar el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, aquest cap de setmana. “La salut dels bars i restaurants de la ciutat és crítica”, alerta Roger Pallarols, director general de l’entitat. “Necessitem fer passos cap a la reactivació de tot el sector. A aquestes alçades, això va de salvar tota la restauració i no únicament els locals amb terrassa”.

El gremi participarà aquest dimecres en una reunió telemàtica amb els departament de Salut, Interior i Empresa per abordar “les previsions del procés d’obertura” de restaurants i bars. Pallarols ha assegurat que aniran a la reunió sense expectatives perquè anuncis similars han acabat en no res. “La credibilitat del Govern, en relació al nostre sector, està trencada”, ha dit. “Ja n’hi ha prou, d’anuncis i d’especulacions: el que necessitem són decisions”.

El director general de l’entitat ha recordat que Catalunya és l’única regió de l’estat que encara no permet servir sopar i ha celebrat que l’Ajuntament de Barcelona, a través del tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, s’hagi sumat a les seves reivindicacions d’allargar el toc de queda fins a les 23.00. “La Generalitat s’ha quedat sola”, sentencia Pallarols. “Durant el cap de setmana s’han tornat a repetir les botellades a Gràcia, les festes a la platja, etc. Tancar la restauració a les 17 hores no frena la socialització: únicament agreuja el drama de la restauració”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa