Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els restauradors acusen Colau de “confondre els enemics” en un pregó alternatiu per Santa Eulàlia
  • CA

El president de l’Associació Passeig de Gràcia, Lluís Sans, ha criticat el govern d’Ada Colau per haver-se “confós d’enemics als quals calia fer front” durant l’actual mandat. El més curiós, però, és que ho ha fet durant el pregó del Gremi de Restauració per a les festes de Santa Eulàlia que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa. 

El text, que ha llegit el també responsable de la històrica sastreria Santa Eulàlia, ha estat crític amb l’actual govern i ha defensat els empresaris com un actiu per “millorar la ciutat”. Sans ha assegurat que les terrasses i el turisme han estat massa castigats i ha faltat “energies” per combatre la inseguretat i millorar la mobilitat “més enllà dels carrils bici”. 

“Si us allibereu de prejudicis i dogmatismes, veureu el que uneix totes aquestes barcelones”, ha afegit el pregoner. De la mateixa manera, Sans ha negat el vincle entre la figura de l’empresariat i la precarietat laboral, a mercantilització de la ciutat i a l’ocupació voraç de l’espai públic per treure’n benefici.

Segons els impulsors del pregó de Santa Eulàlia dels restauradors, aquest text alternatiu neix de la motivació de mostrar que la ciutat és capaç d’organitzar-se al marge del poder institucional. I ho han explicat en un acte al que, a més de Colau, han assistit Xavier Trias (PDECat), Carina Mejías (C’s), Alberto Fernández (PP), Manuel Valls i altres regidors. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa