Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El tancament d’oficines bancàries a Barcelona fa baixar el preu del lloguer de locals un 65%
  • CA

Moltes entitats bancàries van signar contractes de llarga durada fa dues o tres dècades per llogues de locals a la ciutat amb preus al voltant de 15.000 euros mensuals, que aquests moments són ocupats per només 5.000 euros després que molts bancs hagin tancat oficines. Així ho explica un estudi de la consultora immobiliària Laborde Marcet.

Forns, cafeteries i centre mèdics i d’estètica són els principals sectors que ocupen els establiments buits. Aquests negocis han seguit facturant durant la pandèmia, pel que tenen comptes sanejats i encara disposen de marge de creixement. L’informe remarca que les zones més buscades són els carrers més cèntrics de Ciutat Vella, l’Eixample i Gràcia. Els negocis que substitueixen els bancs aprofiten locals situats en cantonades, amb façanes àmplies i que són molt atractius per a aquest tipus d’operadors a la recerca d’un gran impacte visual i amb lloguers econòmics.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: COMUNA.COLLBONI.VALLS, desastre i miseria absoluta a juliol 22, 2021 | 17:33
    COMUNA.COLLBONI.VALLS, desastre i miseria absoluta juliol 22, 2021 | 17:33
    Barcelona glu, glu, glu. No es fan habitatges, oficines a milers en lloguer, baixos de l'Eixample tancats, la Kolau triunfa totalment. Barcelona creix en drogates, okupes, quinquis, owigui votants de la COMUNA DE LA GANA, LA MISERIA I LA BENEFICIENCIA. BARCELONA L'EXTREMADURA CATALANA, gracies Kolau d'españa.unw

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa