Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El preu dels pisos de luxe caurà entre un 20% i un 30% a Barcelona
  • CA

El preu dels pisos a Barcelona baixarà entre un 20% i un 30% en els propers mesos, segons les estimacions de la immobiliària Barnes, que preveu un darrer trimestre de l’any amb una “recuperació lenta”, “amb molts interrogants a l’horitzó” i amb un ritme del mercat residencial que anirà de la mà de l’evolució dels preus. La immobiliària subratlla que el mercat premium és cada dia més assequible i amb un “absolut protagonisme” del comprador local davant l’absència dels clients estrangers.

Majoritàriament, el comprador busca habitatges d’entre 300.000 euros i el milió d’euros. Les operacions fetes aquest setembre s’han tancat amb descensos del 10% i 15% en un moment que els màxims se situen a 7.000 euros per metre quadrat. L’habitatge més demandat en el mercat de gamma alta es busca com a residència principal, que tingui uns 150 metres quadrats, amb tres habitacions, dos lavabos i zones exteriors.

Les zones preferides són la zona alta de Barcelona i l’Eixample, ja que s’hi valora la tranquil·litat i la seva seguretat. Segons Barnes, els clients busquen habitatges reformats o en bon estat però no descarta adquirir-ne per reformar a canvi d’una rebaixa notable en el preu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa