El PP reclama una reducció de la taxa de terrasses pel 2022

Els populars volen que el govern municipal revisi l’increment aprovat abans de la pandèmia

El grup municipal del PP reclamarà aquest dimecres al govern municipal que revisi la taxa de terrasses pel 2022 per adaptar-la a la realitat econòmica generada per la pandèmia i així evitar els increments aprovats abans de la Covid-19. El president de grup municipal, Josep Bou, vol que l’Ajuntament faci un nou informe tècnic per revisar la taxa, en especial en aquelles zones, com al centre de la ciutat, on més es va incrementar.

“A llocs com la Plaça Reial la taxa de terrasses va augmentar un 1.100% abans de la pandèmia”, ha recordat Bou. “Hem de revisar-la i adaptar-la a la nova realitat de Barcelona”. El populars també reclamen que el nou informe es faci amb la participació dels restauradors i que es faci públic a la web de transparència de l’Ajuntament, ja que l’actual no està disponible.

Durant la Comissió d’Economia i Hisenda que tindrà lloc aquest dimecres, els populars també demanaran al govern municipal que modifiqui el preu públic de recollida de residus comercials perquè s’apliqui en funció de la quantitat i la tipologia de residus i no a la superfície de l’establiment, com es fa a l’actualitat. A més, reclamaran que s’elimini la taxa per als professionals liberals com arquitectes, advocats o gestors, ja que no generen residus.

Nou comentari