Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El passeig de Gràcia renuncia a celebrar la ‘shopping night’ 2020
  • CA

Les botigues del passeig de Gràcia no celebraran aquest 2020 la seva emblemàtica Shopping Night a causa de la crisi econòmica que ha generat la pandèmia. L’entitat organitzadora, Amics del Passeig de Gràcia, ha renunciat a organitzar-lo per la prohibició d’aglomeracions i la dificultat de trobar patrocinadors. El president de l’associació de comerciants, Lluís Sans, ha avançat aquest dimecres a Betevé i ha confirmat també al TOT Barcelona que enguany no hi se celebraria l’esdeveniment.

“Ja no ens ho hem plantejat, no toca celebrar-la en aquestes circumstàncies”, explica Sans. La nit de botigues obertes es prepara amb molts mesos d’antelació i aquesta primavera ja van veure venir que seria molt complicat saber quines restriccions hi hauria en vigor el dia de l’activitat. Sense certesa, era inviable convèncer als patrocinadors, que Sans reconeix que són imprescindibles per poder celebrar la Shopping Night.

El també propietari de la botique Santa Eulàlia veu difícil garantir l’edició 2021, a causa de la mateixa incertesa: “Les empreses voldran invertir-hi?”, es pregunta. L’esdeveniment, rebatejat l’any passat com La Nit del Passeig de Gràcia, atreia més de 70.000 persones amb botigues obertes fins a mitjanit, ofertes, música en directe i tastets gastronòmics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa