Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El passeig de Gràcia es revolta contra l’Ajuntament i retarda l’encesa de llums de Nadal
  • CA

La Associació Passeig de Gràcia (APG) ha anunciat que no encendrà aquest dijous les llums de Nadal tal com estava previst per la negativa de l’Ajuntament a instal·lar una pista de patinatge gratuïta als Jardins de Salvador Espriu. En un comunicat, el president la APG, Lluis Sans, ha explicat que el passeig de Gràcia retardarà un dia l’encesa de llums, que farà aquest divendres, com a “acte de protesta per les polítiques de mobilitat de l’Ajuntament i la negativa a la pista”.

“Ha estat la gota que ha fet vessar el got del descontentament amb les polítiques de mobilitat”, i ha criticat la supressió de carrils de circulació en l’avinguda Diagonal per les obres del nou col·lector i al carrer Aragó per la construcció d’un carril bici.

Sans ha lamentat la “nul·la sensibilitat” de l’Ajuntament amb el comerç i la restauració del centre per dificultar l’arribada dels clients que procedeixen de l’àrea metropolitana i de la resta de Catalunya, que estimen en el 26% del total. També ha insistit en el “profund descontentament dels comerciants i restauradors de l’avinguda més emblemàtica de la ciutat amb les últimes accions dutes a terme pel consistori”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa