El Núria celebra les reobertures a la Rambla amb un esmorzar popular

Els bars i restaurants de Barcelona ja poden obrir amb fins al 40% d'aforament

L’històric local barceloní Núria ha celebrat aquest dilluns al matí, amb un esmorzar popular, la reobertura de bars i restaurants de la Rambla per l’inici de la fase 2 de la desescalada pel coronavirus. Amb l’entrada en vigor de la nova fase, ha aixecat la persiana a les 8.00 amb totes les normes d’higiene i seguretat, i ha convidat a esmorzar a quiosquers, floristes, personal del Mercat de la Boqueria i de les botigues de la Rambla.

L’establiment de la zona de Canaletes, de 94 anys, només va tancar durant la Guerra Civil, per un incendi el 1985 i, fins ara, pel confinament a causa de la pandèmia. Els seus amos, Montse Vila i Marcel Cortadellas, han explicat que, quan ha estat possible tornar a trobar-se tots, els convidats han estat els més habituals i els que més s’han trobat a faltar.

Mesures de la fase 2

Amb la fase 2, poden reobrir a el públic els establiments d’hostaleria i restauració per a consum a l’interior del local, sempre que no se superi un 40% del seu aforament. El consum dins dels locals només es pot fer assegut a taula, o agrupacions de taules, preferentment amb reserva prèvia; i no s’admet l’autoservei a la barra de la part de client. Les terrasses a l’aire lliure dels establiments d’hostaleria mantenen la limitació a el 50% de les taules, amb una ocupació màxima de 10 persones.

Nou comentari