Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Gremi d’Hotels veu l’ampliació de l’aeroport “fonamental i estratègica”

El Gremi d’Hotels ha fet una crida a abandonar la “política del no” i a donar suport a projectes com l’ampliació de l’aeroport del Prat o la construcció del museu Hermitage al Port de Barcelona i que actualment es troba enmig de recursos creuats.

En relació a l’aeroport del Prat, el president de l’entitat, Jordi Mestre, ha dit que es tracta d’una “inversió molt important” i que suposaria “milers de llocs de treball”. “Esdevé una ampliació fonamental i estratègica pel desenvolupament, durant les properes dècades, tant de Barcelona com de tot Catalunya, especialment millorant i potenciant en gran mesura la connectivitat intercontinental del nostre país i atorgant facilitats a la mobilitat de tots els catalans”, sentencia en un comunicat.

El Gremi d’Hotels ja havia expressat amb anterioritat el seu suport a l’ampliació de la infraestructura, que passa per l’allargament de la tercera pista i la construcció d’una terminal satèl·lit. En total, recorda l’entitat, implicaria una inversió de 1.700 milions d’euros.

Per Mestre, l’ampliació aniria acompanyat d’una “potenciació” d’àmbits com la cultura, la gastronomia, el turisme sanitari, l’esportiu i el de negocis “amb estades de més durada i generadores de més despesa a la ciutat”.

Amb tot, el president de l’entitat també ha reclamat abandonar la “política del no i dels prejudicis”. “Necessitem actituds positives vers a iniciatives que impulsaran i milloraran el futur de la nostra societat”, ha afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa