Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Gremi de Restauració avisa que tancar a mitjanit “augmenta la incertesa”

El Gremi de Restauració de Barcelona ha criticat l’anunci del Govern que obliga restaurants, bars i terrasses de la ciutat a tancar a la mitjanit perquè considera que “augmenta la incertesa d’una molt mala temporada pel sector”. Segons el director del Gremi, Roger Pallarols, el sector està “molt preocupat” i “molt decebut” per unes decisions “lesives” que “posen en dubte la viabilitat d’encara més empreses”.

Pallarols ha lamentat “la manca de capacitat de control” de la Generalitat, i ha dit que caldria “combatre les dues pandèmies, la sanitària i l’econòmica”, buscant “alternatives a les restriccions i als tancaments” i fent “els deures” en rastrejos. També ha dit que es prenguin aquestes decisions “sense cap contacte” amb el sector.

El director del Gremi de Restauració de Barcelona ha lamentat que “l’única mesura” que les autoritats posen sobre la taula “són prohibicions i restriccions, quan haurien d’estar més preparades per controlar els brots”. Tot plegat, segons Pallarols, “multiplica la inviabilitat de moltes empreses”.

Nou comentari

Comparteix