El govern espanyol confia que el MWC continuarà a Barcelona més enllà de 2024

La vicepresidenta afirma que la celebració del congrés és "molt bona notícia" i un "símbol" de la recuperació

La vicepresidenta segona del govern espanyol i ministra d’Afers Econòmics, Nadia Calviño, ha confiat que el Mobile World Congress (MWC) continuarà a Barcelona més enllà de 2024. “Si fem les coses bé”, Calviño ha esperat aconseguir que els organitzadors del MWC mantinguin l’aposta per la capital catalana. En una entrevista aquest dilluns al matí a La 2 i Ràdio 4, Calviño ha dit que el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, “adora” la ciutat i també Espanya i ha remarcat que és “clau” que hi hagi col·laboració entre les institucions així com amb el sector privat.

Calviño ha assegurat que l’executiu de Pedro Sánchez farà “tot el possible” perquè l’esdeveniment continuï a Barcelona. La vicepresidenta ha afirmat que és una “molt bona notícia” que s’estigui celebrant el MWC després de la pandèmia. “És un símbol”, ha subratllat, recordant que va ser el “primer esdeveniment de gran magnitud que es va suspendre” pel coronavirus. En una atenció als mitjans posterior al recinte firal, Calviño ha insistit que confia que l’esdeveniment “es quedi durant molts anys” a Barcelona, una “seu emblemàtica”. La vicepresidenta ha dit que l’expectativa dels organitzadors és que l’any vinent les xifres d’assistents siguin més similars a les prèvies a la pandèmia.

“Normalitat” amb la Generalitat

Calviño ha destacat que s’està escenificant una relació de “cordialitat” i “normalitat” amb la Generalitat. “Ho valoro molt positivament perquè el MWC és un símbol del que podem aconseguir quan les administracions treballen en la mateixa direcció i envien un missatge coherent”, la qual cosa es percep “molt positivament pels inversors internacionals”, ha dit.

Nou comentari