Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cofundador de Glovo creu que Barcelona té una actitud “anti-tecnologia”
  • CA

El cofundador de Glovo, Sacha Michaud, ha acusat la ciutat de Barcelona de tenir una actitud “anti-tecnologia” i considera que les empreses necessiten “més suport” per part de les administracions. En una trobada organitzada pel Círculo Ecuestre, el directiu també ha lamentat les mobilitzacions que es van produir la setmana passada contra l’arribada d’Uber a la capital catalana i ha afirmat que l’Estat és “gairebé el pitjor país europeu” a l’hora d’oferir incentius fiscals a les empreses.

En el mateix acte, Michaud ha reivindicat que cal incentivar la creació de companyies “socialment sostenibles” i seguir vetllant pels drets laborals, sense que això impliqui “posar barreres a la innovació”.

Més notícies
Un repartidor treballant a Barcelona en una imatge d'arxiu/ Europa Press (David Zorrakino)23 MARZO 2020 COVID-19;PANDEMIA;ENFERMEDAD (Foto de ARCHIVO)
23/3/2020
Les xifres rere el ‘delivery’: qui paga la diferència de preu entre plataformes
Notícia: Les xifres rere el ‘delivery’: qui paga la diferència de preu entre plataformes
Comparteix
L'auge del menjar a domicili fa aflorar l'opacitat de la retribució dels repartidors i les comissions que han de pagar els restaurants
Un repartidor de Glovo, en una imatge d'arxiu, al Raval / D.C.
Glovo reparteix àpats de l’Ajuntament de Barcelona durant mesos
Notícia: Glovo reparteix àpats de l’Ajuntament de Barcelona durant mesos
Comparteix
El govern d'Ada Colau, en ser preguntat pel TOT Barcelona, reacciona demanant a l'empresa que ho gestiona que en busqui "una alternativa"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa