Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos carrers de Barcelona lideren les rutes comercials més cares de l’Estat

El passeig de Gràcia sempre ha tingut la fama de ser el carrer més car de la ciutat, gràcies a les botigues de luxe, que veuen en la cèntrica avinguda de Barcelona el lloc ideal per vendre els seus productes. I segons l’informe internacional ‘Main Streets Across the World’, així és. L’estudi analitza les rendes comercials de 92 ciutats d’arreu del món i configura un rànquing dels carrers amb botigues més cares. El Portal de l’Àngel segueix de prop el passeig de Gràcia. Tots dos carrers superen les avingudes madrilenyes Serrano i la Gran Via.

Al passeig de Gràcia s’hi instal·la la impulsora d’aquest estudi, Cushman & Wakefield, i altres grans marques de luxe com Dior, Versace, Loewe o Swarowski. Segons aquest informe, aquestes firmes han situat el carrer barceloní com el passeig amb la renda més alta de l’Estat, amb 2.677 euros per metre quadrat cada any. Segons l’informe, el passeig de Gràcia queda lluny de les grans avingudes a escala mundial, sent el 18è carrer comercial més car del món.

Augmenten les operacions de luxe

Segons aquest informe, s’ha signat un total de 86 lloguers ‘prime’ o ‘superprime’. És a dir, que s’han realitzat prop d’una norantena d’operacions de luxe. Aquestes dades representen un augment del 25% en comparació amb el 2021. Els impulsors de l’estudi asseguren que aquest fet demostra el creixement i el repunt que està experimentat els sectors comercials de luxe.

El podi mundial liderat pels Estats Units i Hong Kong

L’estudi situa la Cinquena Avinguda de Nova York com la més cara de tot el món, amb 21.076 euros per metre quadrat a l’any. La segueix de prop el carrer Tsim Sha de Hong Kong. En aquest cas, les rendes arriben als 15.134 euros per metre quadrat. El podi el completa la Via Mentenapoleone de Milà, amb rendes màximes de 14.574.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa