Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Diumenge comercial: què trobaràs obert a Barcelona
  • CA

Primer diumenge de la campanya de Nadal a Barcelona. L’Ajuntament ha fixat els dies 5 i 12 com els de lliure tria per als municipis, de manera que aquest desembre hi haurà 29 de 31 dies en què els comerços poden obrir. Només per Nadal i Sant Esteve és obligat abaixar persianes.

Però la llei no obliga a obrir, i això vol dir que els comerciants tenen la llibertat de triar si obren o tanquen. Comerços, grans superfícies i també supermercats. Aquest diumenge, 5 de desembre, però, seran pocs els que triaran el descans.

Centres comercials, dia important

Els centres comecials La Maquinista, Westfield Glòries i Las Arenas (de 9 – 21.00 hores), Gran Via 2 (de 9.30 – 21.00 hores en Hospitalet de Llobregat) estaran oberts al públic, com també El Corte Inglés. També el Maremàgnum, sempre obert els festius, i el centre comercial Splau de Cornellà, molt concorregut pels barcelonins, també obrirà en el seu horari habitual. De fet, seran els centres comercials els que aconseguiran captar la major atenció dels clients. Al centre de Barcelona obriran les grans cadenes de roba i alguns comerços locals, i també es preveu una gran afluència en vies comercials estratègiques com el Portal de l’Àngel, Pelai, Passeig de Gràcia o la Rambla de Catalunya, on la setmana passada es van formar grans aglomeracions.

Els establiments de Bonpreu i Esclat a la capital catalana no obriran aquest diumenge 5 de desembre, com tampoc ho farà Mercadona. Dia també abaixa la persiana però manté obertes les franquícies, el mateix que farà Carrefour, que només obrirà en els centres comercials i els carrefour Express.

Per contra,  Lidl obrirà els seus establiment de la ciutat aquest diumenge però amb horari reduït. Podeu consultar aquí els horaris. La cadena francesa Alcampo obrirà portes amb horari habitual quan el supermercat estigui dins d’un centre comercial. Mireu aquí els horaris.

Aldi també obrirà amb un horari adaptat al festiu a tots els seus establiments de Barcelona. Les seves botigues estaran operatives des de les 11.00 hores fins a les 14h. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa