Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Damià Calvet, nomenat nou president del Port de Barcelona
  • CA

El Govern ha nomenat aquest dimarts Damià Calvet com a nou president del Port de Barcelona. L’exconseller de Territori i Sostenibilitat relleva en el càrrec Mercè Conesa, designada per ell mateix el juliol del 2018. Nascut a Vilanova i la Geltrú l’any 1968, Calvet té un Grau en Ciències i Tecnologies de l’Edificació per la Universitat Ramon Llull i diplomat en Arquitectura Tècnica per la Universitat Politècnica de Catalunya.

A banda de conseller de Territori i Sostenibilitat durant la 12a Legislatura, Damià Calvet també ha estat director de l’Institut Català del Sòl (Incasol) i president de CIMALSA, empreses públiques de transformació de sòl per a activitats econòmiques, durant el període 2013-2018. Els anys 2011 i 2012 va estar secretari de Territori i Mobilitat i entre 2001-2004 va exercir de director general d’Arquitectura i Habitatge. Anteriorment, entre 1997 i 2001, també havia estat cap de Gabinet de la conselleria de Política Territorial i Obres Públiques.

En l’àmbit municipal ha estat tinent d’alcalde d’Urbanisme, Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i regidor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Entre els anys 2004 i 2010 va treballar de directiu en el sector privat i també ha estat docent del programa de Màster de Project Management en Edificació de la UPC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa