Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El conseller Puigneró confia que el MWC se celebri a Barcelona “més enllà del 2023”
  • CA

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha expressat el seu desig que el Mobile World Congress (MWC) segueixi a Barcelona “més enllà del 2023”. Ho ha dit en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio després que ahir es reunís, juntament amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i altres membres del Govern, amb el conseller delegat del GSMA, John Hoffman. Ahir el propi Hoffman va revelar que l’organització tenia pensades dues ciutats alternatives per celebrar-hi el MWC després de l’1-O.

“Que Hoffman revelés aquesta informació és una molt bona notícia perquè en el fons vol dir que tindrem Mobile per molts anys perquè si davant la situació de l’any passat van quedar quedar-se és una garantia que Barcelona i Catalunya és un gran emplaçament per l’esdeveniment tecnològic més important del món”, ha afirmat el conseller. A més, ha assegurat que el contracte està “garantit” fins al 2023.

El membre del Govern ha descartat que la Generalitat participi a cap acte en el marc del MWC que sigui un “besamans” o que tingui “parafernàlia monàrquica”, segons recull l’ACN. 

Sobre la vaga que han anunciat els treballadors del metro, Puigneró l’ha qualificat com un “clàssic” de cada any i ha afegit que “tothom aprofita el Mobile per intentar reivindicar els seus drets laborals i amenaçar amb vagues”. “Sempre hem intentat en la mesura del possible mirar de solucionar-ho, també ho farem enguany”, ha dit el conseller, que ha confirmat que també van tractar aquest assumpte amb el conseller delegat del GSMA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa