Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Conren Tramway compra a Mapfre un edifici d’oficines a Barcelona
  • CA

Conren Tramway, la immobiliària dels germans Hugas, ha adquirit a Mapfre un edifici d’oficines localitzat al número 206 del carrer Provença, a la confluència amb el carrer Muntaner, Es tracta d’una finca de 9.200 m2 i està llogat íntegrament l’Agència Catalana de l’Aigua.

La immobiliària, tal com ha explicat Idealista, a la reforma de l’actiu per actualitzar-lo amb les demandes actuals del mercat d’oficines. En aquesta operació, Conren Tramway ha estat assessorat per Savills Aguirre Newman, Garrigues i l’enginyeria Deerns. Mapfre, per part seva, ha comptat amb l’assessorament de PwC.

L’edifici adquirit s’incorporarà al nou fons que Conren va crear a finals del 2021, amb una capacitat d’inversió de 400 milions. L’estratègia del fons és invertir en edificis d’oficines core plus i valor afegit a Madrid i Barcelona. En aquest sentit, la compra de l’edifici al carrer Provença és la segona inversió del fons després de l’adquisició el passat novembre d’un immoble a Diagonal 490, cantonada Balmes.

Dins de la seva estratègia de promoció, Conren Tramway va anunciar recentment la compra de dos terrenys a Almogàvers 106 i Llull 122, de manera que ja compta amb sis projectes d’oficines al districte 22@ de Barcelona. Destaquen Sancho de Ávila 65 (venut a Amundi), Badajoz 97 i Almogavers 160 (venuts a Commerz Real) i Pallars 180, la finalització dels quals s’espera per a finals d’any.

A més, la immobiliària és propietària de l’edifici de les Tres Ximeneies a l’avinguda del Paral·lel, antiga seu d’Endesa a Catalunya, i de l’antiga fàbrica Mercedes al districte de Sant Andreu, a Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa