Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El congrés SAASTR EUROPA lamenta el poc interès de Barcelona per tornar-lo a acollir
  • CA

La setmana passada, Barcelona va acollir el congrés SAASTR EUROPA 2022 amb 2.700 assistents Doncs bé, sembla que els organitzadors posen en dubte l’entusiasme de Barcelona per mantenir aquest congrés en properes edicions. Un dels gurús informàtics més importants del món, el nordamericà Jason M. Lemkin, ha explicat en un apunt a Twitter, interpel·lat per un usuari sobre si el congrés tornarà a Barcelona l’any vinent o no: “Barcelona no ha estat massa solidària… no hi ha horaris disponibles per al proper maig o juny, no sembla que vulgui que tornem”.

Treva amb el Primavera Sound

Després d’un combat dialèctic potent entre l’Ajuntament de Barcelona i els organitzadors del Primavera Sound, aquest cap de setmana s’ha sabut que tots dos han arribat a un acord perquè el festival es quedi a la capital del país com a mínim cinc anys més, fins al 2027. A més, i davant les queixes veïnals, també han tancat la porta a repetir una edició com la d’enguany, amb dues setmanes de festival.

Amb tot, la principal discrepància segueix sent el calendari per celebrar el festival el 2024. Els organitzadors volen de totes totes que sigui un cap de setmana del mes de juny per qüestions de calendari de contractació de bandes nord-americanes i no pas l’últim de maig, com presumiblement ofereix l’Ajuntament. I després d’aquest acord, el Primavera Sound ha apuntat a Sant Adrià de Besòs afirmant que hi ha tensions amb l’Ajuntament, al qual ha retret que hagi limitat a darrera hora fins a la meitat (15.000 persones) l’aforament de la part del recinte que acull tota l’oferta de Primavera Bits (en l’espai que ocupa el recinte després del Port del Fòrum, ja a Sant Adrià).

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cal dir-ho a juny 13, 2022 | 13:01
    Cal dir-ho juny 13, 2022 | 13:01
    Però, cal acollir tants d'esdeveniments ? Volem un ciutat de Barcelona per a viure-hi, no un aparador de no sabem què ni un parc temàtic. Diguem prou a tanta ximpleria. A més una ciutat on hi viu gent no pot ésser mai rebaixada mercantilment a una vulgar "marca".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa