Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Conesa defensa que l’Hermitage “no es pot rebutjar” després de l’esclat de la crisi
  • CA

La presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, ha defensat aquest dimarts que “no es pot rebutjar en aquest moment” la inversió que pot suposar el Museu del Hermitage, amb la crisi provocada per l’emergència sanitària del coronavirus. En una conferència telemàtica del Cercle d’Infraestructures, ha remarcat que el projecte “segueix en tramitació i en cap cas està descartat”, però que l’estat d’alarma ha parat el tràmit per a presentar al·legacions davant l’Ajuntament de Barcelona.

Conesa ha explicat que estan treballant per a veure com poden explicar al consistori els avantatges d’aquest projecte i respondre a les seves preocupacions: “Seria una molt bona oportunitat”.

Acord pels futurs accessos ferroviaris

En la mateixa conversa, Conesa ha anunciat que hi ha consens entre el govern de l’Estat i la Generalitat sobre el projecte tècnic per als futurs accessos ferroviaris, per al qual només falta la seva signatura, retardada per la crisi del coronavirus. Ha detallat que els equips tècnics d’Adif i del Port de Barcelona estan aprofitant l’aturada provocada per l’epidèmia per a avançar els estudis informatius del projecte, que posteriorment hauran de ser licitats.

Encara que no ha concretat quan poden estar acabats els accessos de l’enclavament portuari, s’ha mostrat optimista: “Espero poder tenir bones notícies molt aviat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa