Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un comerciant i una botiga de Gràcia, guanyadors dels premis Comerç
  • CA

El districte de Gràcia ha estat un dels grans guanyadors dels premis de Comerç 2019. L’Ajuntament ha guardonat dos negocis graciencs d’entre les 92 candidatures que s’havien presentat a l’edició d’enguany. Un dels premiats ha estat Sergi Calafell, que va estar durant més de 50 anys al capdavant de la merceria familiar Las Novedades.

[r:1]

Calafell s’ha endut la menció especial en el premi Albert González a la tasca de contribució a la promoció, innovació i coneixement del Comerç de la Ciutat.

Tot i que la botiga va tancar l’any passat perquè Calafell es va jubilar, l’Ajuntament posa de relleu que “el record perviu entre les gracienques i els graciencs”. El consistori justifica el premi per la trajectòria del comerciant i perquè va fundar i presidir l’Associació de Comerciants de Nova Travessera durant més de 25 anys.

Un altre dels premis que han caigut a Gràcia ha estat el del comerç innovador. La menció especial en aquesta categoria ha estat per a Freeel Electric Bikes, “un projecte jove que incorpora de manera integral aspectes com el disseny, la mobilitat, la usabilitat, l’estalvi i la tecnologia”. A més, destaquen que la botiga “no oblida el valor que té el punt de venda com a punt de connexió amb el client”. 

Més notícies
La plaça Urquinaona tindrà llums de Nadal després de la batalla campal
Notícia: La plaça Urquinaona tindrà llums de Nadal després de la batalla campal
Comparteix
L'Ajuntament la vol situar com a "símbol" de Barcelona com a "ciutat de pau"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa