Un comerciant i una botiga de Gràcia, guanyadors dels premis Comerç

Un negoci de bicis elèctriques i un botiguer amb més de 50 anys d'experiència han estat premiats

El districte de Gràcia ha estat un dels grans guanyadors dels premis de Comerç 2019. L’Ajuntament ha guardonat dos negocis graciencs d’entre les 92 candidatures que s’havien presentat a l’edició d’enguany. Un dels premiats ha estat Sergi Calafell, que va estar durant més de 50 anys al capdavant de la merceria familiar Las Novedades.

[r:1]

Calafell s’ha endut la menció especial en el premi Albert González a la tasca de contribució a la promoció, innovació i coneixement del Comerç de la Ciutat.

Tot i que la botiga va tancar l’any passat perquè Calafell es va jubilar, l’Ajuntament posa de relleu que “el record perviu entre les gracienques i els graciencs”. El consistori justifica el premi per la trajectòria del comerciant i perquè va fundar i presidir l’Associació de Comerciants de Nova Travessera durant més de 25 anys.

Un altre dels premis que han caigut a Gràcia ha estat el del comerç innovador. La menció especial en aquesta categoria ha estat per a Freeel Electric Bikes, “un projecte jove que incorpora de manera integral aspectes com el disseny, la mobilitat, la usabilitat, l’estalvi i la tecnologia”. A més, destaquen que la botiga “no oblida el valor que té el punt de venda com a punt de connexió amb el client”. 

Més informació

Nou comentari