Collboni pressiona el Govern perquè concreti les ajudes a la restauració i el comerç

L’Ajuntament de Barcelona i els representants de les entitats del comerç i restauració de la ciutat han reiterat aquest divendres la reclamació a la Generalitat perquè habiliti ajuts extraordinaris al sector davant les noves mesures dictades pel Govern per frenar els contagis per la covid-19, i que aquestes ajudes s’articulin de manera efectiva, ràpida i àgil per evitar pèrdues irreparables.

El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, s’ha reunit amb el sector acompanyat per la regidora Montse Ballarín. En la trobada s’ha acordat que el consistori reforçarà els canals per informar sobre els ajuts i recursos que es posen a disposició del comerç i la restauració, i que es revisaran totes les mesures per adaptar-les a la nova situació. En aquesta reunió han participat el secretari de la Fundació Barcelona Comerç, Pròsper Puig; el president de Pimec Comerç, Alex Goñi; el secretari general de Foment, Salvador Guillermo, i el president del Consell de Gremis, Joan Guillén.

Els representants del sector han traslladat el seu neguit per l’afectació no només econòmica sinó també emocional pels professionals del sector, un dels que més està patint econòmicament la crisi malgrat els esforços d’adaptació dels negocis i establiments a la nova realitat.

Nou comentari