Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni assegura que la nova data del Mobile pot atraure “més assistents”

El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha valorat com un fet “positiu” la nova data del Mobile World Congress, que els organitzadors han anunciat avui que situen ara al juny del 2021 –en comptes del març, com es preveia inicialment. Segons Collboni, el govern municipal “està en contacte permanent” amb l’empresa GSMA i sabia que s’estava rumiant aquest canvi de calendari. Ara bé, ha puntualitzat que la decisió l’ha pres la companyia dirigida per John Hoffman. Amb la nova data escollida, però, “es pot tenir més impacte econòmic i es poden atraure més assistents”, ha reblat el líder del PSC a la capital catalana.

En el mateix sentit, Collboni ha reivindicat que es prenen la decisió com una “aposta per Barcelona” que “dona certesa a un esdeveniment de caràcter mundial”. I és que a les converses entre els organitzadors del Mobile i l’Ajuntament, el consistori ha fer un esforç per demostrar que “la ciutat no es pot aturar” i que està preparada per reprendre actes presencials tot i la irrupció del coronavirus. Una prova d’aquesta intenció és que s’hagi reprès l’activitat al recinte de Montjuïc amb la Fira d’Ocupació di-Capacitat i Talent que finalitza avui mateix.

Pel líder socialista, la clau del futur més pròxim passa per acceptar que caldrà conviure amb “una nova realitat” que no pot aturar “la vida econòmica”, igual que no ho farà l’esportiva o la cultural. En aquest sentit, ha reivindicat les aspiracions barcelonines per convertir-se en “la capital de la tecnologia digital i mòbil”.

Aquest matí, el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, ha explicat que el congrés es podria haver celebrat en les dates previstes, però que han preferit “donar més temps perquè es produeixin més avanços per part de la indústria farmacèutica”, ha dit una declaració pública. Hoffman ha assegurat que fins ara tenien garantida la participació de 78 de les 100 empreses més importants del sector i que esperen que al juny se n’hi sumin algunes més.

Nou comentari

Comparteix