Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
CCOO denuncia que Glovo “recluta autònoms per rebentar la vaga”
  • CA

CC.OO. de Catalunya ha assegurat que Glovo “recluta autònoms per rebentar la vaga” que han iniciat aquest divendres els treballadors dels supermercats de l’empresa, segons un comunicat del sindicat. L’organització recorda que aquest fet és “irregular i il·legal” i assenyala que l’ha posat en coneixement de la Inspecció de Treball, que, segons el sindicat, hauria enviat una inspectora al local de l’empresa en el número 135 del carrer Consell de Cent de Barcelona.

Uns 150 treballadors de supermercats de Glovo s’han concentrat aquest divendres davant la seu de l’empresa a Barcelona en el primer dia de nou jornades de vaga per a reclamar la millora de les seves condicions laborals. Entre les reivindicacions de la vaga, convocada per CC.OO. i que transcorrerà en dies separats d’agost i setembre, els treballadors dels supermercats de Glovo reclamen fer efectiva una relació de contractació indefinida.

En declaracions a Europa Press, la secretària de Noves Realitats del Treball i Economia Social i Solidària de CC.OO. de Catalunya, Carmen Juares, ha explicat que la vaga ha tingut un seguiment aproximadament del 100%. Fonts de l’empresa consultades per Europa Press s’han mostrat sorpreses per la informació i l’han desmentit. Alhora han assegurat que els supermercats afectats per la vaga han quedat tancats durant tota la jornada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa