Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un carrer de Barcelona, a la llista FORBES dels més cars de l’Estat

La revista FORBES és amant del es llistes i els rànquings. I ara n’acaba de publicar un on hi apareix Barcelona al podi. En aquesta ocasió, ha fet una anàlisi de les zones més cares i les més barates on comprar una casa a l’Estat espanyol, i el resultat és sagnant: una forquilla que va des dels 13.451 euros fins als 363 euros per m2. I aquí és on trobem el carrer més car de la capital de Catalunya i el tercer de l’Estat.

Al Poblenou hi ha el tercer carrer més car de l’Estat

És el passeig de Garcia Fària, al barri del Poblenou i en el districte de les platges. La revista el defineix com un llarg carrer d’aproximadament 1,5 quilòmetres que va des del Parc del Fòrum fins a la platja de la Mar Bella. Destaca també que “compta amb moltes cases de nova construcció i té una vista privilegiada a la costa barcelonina, al districte de Sant Martí”. El preu per metre quadrat per viure en aquest passeig se situa en 10.475 euros, el tercer més car de l’estat. FORBES també destaca que “en aquest districte els preus han passat de 1.834 a 2.300 m2 entre el març del 2015 i el febrer del 2022, una pujada del 25%”.

Passeig de García Fària, ubicat al barri del Poblenou

El segon lloc del rànquing de la revista és per al carrer Zubieta, a Sant Sebastià (11.282 euros per metre quadrat), i el carrer més car és camí del monument de Na Burguesa, a Palma (13.451 euros per metre quadrat). El camí del monument de Na Burguesa es troba a Gènova, municipi proper a la capital, al vessant oriental de Na Burguesa, una serra situada a Calvià que és un dels llocs preferits pels estrangers per residir-hi.

El quart lloc l’ocupa el carrer Costa Santa Creu, també a Palma (10.166 euros per metre quadrat), i el carrer Columela, a Madrid (9.856 euros per metre quadrat).

Revetllat Arquitectura

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Veterà antifranquista. a abril 09, 2022 | 16:40
    Veterà antifranquista. abril 09, 2022 | 16:40
    El, què em sopren d'aquesta noticia és què Garcia Faria (a qui vaig conèixer personalment) tingui un carrer dedicat. La seva activitat de lluitador incansable bé mereix aquest reconeixement.

Nou comentari

Comparteix