Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canadell reclama més recursos per millorar la seguretat a Barcelona
  • CA

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha reclamat “més recursos” per millorar la seguretat a la ciutat. L’empresari també ha denunciat el “dèficit econòmic històric” que afecta, entre moltes altres qüestions, al desplegament de les forces de seguretat, en especial als Mossos d’Esquadra.

Canadell s’ha mostrat satisfet pel grup de treball creat per l’Ajuntament, la Generalitat, la mateixa Cambra i les patronals per buscar més solucions per millorar la seguretat. Els resultats de les noves mesures –que inclouen més pressió policial als punts més calents de la ciutat– hauria de donar resultat en “els pròxims mesos”.

Pocs funcionaris

El president de la Cambra ha recordat que, segons l´últim informe de Pimec, Catalunya és la regió amb menys funcionaris per cada 1000 habitants i en la qual els treballadors públics tenen un pes més baix en relació a la població en actiu amb només el 9,3%. Al gener del 2019, Catalunya tenia un 12,9% de tots els funcionaris de l’Estat. 

Així mateix, l’ens ha plantejat la creació d’un observatori, que es podria posar en marxa els pròxims mesos, per estudiar els problemes de seguretat de Barcelona i elaborar estudis que contribueixin a aportar mesures concretes per millorar la seguretat a la ciutat. Es tractaria d’un observatori similar al que ja existeix a altres ciutats del món.   

Més notícies
El president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell / ACN
Canadell “exigeix” la unitat de l’independentisme i critica les disputes de JxCat i ERC
Notícia: Canadell “exigeix” la unitat de l’independentisme i critica les disputes de JxCat i ERC
Comparteix
El president de la Cambra avisa els debats partidistes situen "l'objectiu de tots cada cop més lluny"
Canadell anuncia que es reunirà amb el president d’Aena per evitar “futurs problemes” al Prat
Notícia: Canadell anuncia que es reunirà amb el president d’Aena per evitar “futurs problemes” al Prat
Comparteix
El president de la Cambra de Comerç assegura que està en contacte amb Maurici Lucena en relació a les vagues de l'aeroport de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa