Canadell descarta presentar-se a les primàries de JxCat per a les eleccions catalanes

El president de la Cambra de Comerç vol esgotar el seu mandat al capdavant de l'ens i del Consell de Cambres de Catalunya

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, ​​Joan Canadell, ha descartat aquest dijous presentar-se a les primàries de JxCat per a les eleccions catalanes i ha defensat que la seva intenció és seguir al seu càrrec actual. “Jo tinc mandat a la Cambra de Barcelona, ​​ara just encara no ha passat un any des que sóc president de la Cambra de Barcelona i encara menys de Consell de Cambres”, ha remarcat.

Canadell ha assenyalat que encara li queda un any del seu mandat al capdavant de la corporació barcelonina i tres més al Consell General de Cambres, corporació que integra les 13 que hi ha a Catalunya. “La meva intenció de moment és seguir fent això i, a més, crec que estem fent una bona feina i que val la pena seguir”, ha exposat. El fundador i soci de l’empresa de carburants Petrolis Independents ha afegit que el seu treball a la Cambra de Barcelona li “omple molt personal i professionalment”.

Comentaris

    Doctor Strangelove 11/06/2020 2:08 pm
    A l'individu aquest no el votarien ni com a president de l'escala. Doc.

Nou comentari