Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canadell demana a Colau un “esforç important” per reduir la inseguretat a Barcelona
  • CA

El president de la Cambra de Comerç i de Turisme de Barcelona, Joan Canadell, considera que combatre la percepció d’inseguretat que es viu a Barcelona “és un dels reptes més importants” de la ciutat i ha demanat a l’alcaldessa, Ada Colau, que faci “esforços importants” per revertir la situació. En una entrevista amb l’ACN, Canadell alerta que cal evitar la “mala premsa” per la inseguretat creixent.

L’empresari creu que cal impedir un “efecte crida negatiu” que escampi el missatge que “Barcelona ja no és el que era” i provoqui una fuga de turistes cap a destinacions rivals. “Això s’ha de vetllar i és un dels reptes més importants que té l’Ajuntament pel que fa al turisme en els pròxims temps”, assegura. La situació de seguretat a Barcelona s’aprofita en l’àmbit internacional per “parlar malament” de la ciutat.

Frenar el turisme no és la solució

Canadell també es mostra contrari a “frenar” el turisme perquè “serveix per generar recursos que després reverteixen en polítiques socials” i ha demanat a les administracions que posin en marxa plans de contingència per evitar les vagues a l’estiu. “Les sorpreses no sempre són sorpreses, a vegades es poden preveure i tenir plans d’actuació, aquest any no hi som a temps però per l’any que ve s’ha de preparar”, diu.

Tot i això, el president de Turisme de Barcelona reconeix que la gestió del model turístic “no és fàcil” i aposta per buscar maneres per fer “coexistir” els veïns amb els visitants. Canadell destaca que el 2017 i el 2018 el turisme no va créixer però que, en canvi, sí que ho va fer la despesa que generen en més d’un 10%. “Si amb els mateixos turistes millores els ingressos, és molt bo, l’impacte social l’hem frenat”, afegeix.

Més notícies
Canadell: “L’economia catalana està preparada per afrontar una nova crisi”
Notícia: Canadell: “L’economia catalana està preparada per afrontar una nova crisi”
Comparteix
El president de la Cambra de Comerç felicita els governs catalans i les empreses pel “treball per a un canvi de model econòmic de valor afegit”
Així va amagar la Cambra de Valls l’informe sobre la viabilitat d’un Estat propi
Notícia: Així va amagar la Cambra de Valls l’informe sobre la viabilitat d’un Estat propi
Comparteix
L'anterior president considerava que els informes sobre les conseqüències econòmiques de la independència comprometien la corporació i va decidir que no passessin pel ple

Comentaris

  1. Icona del comentari de: federalista a juliol 16, 2019 | 14:37
    federalista juliol 16, 2019 | 14:37
    aquest fantoxe es el del petrolis independents jajajaja una mena de rockefeller en petit i en catala,el gasoliner dels condadets del nord tambe anomenats tractoria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa