Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canadell delegarà les seves funcions a la Cambra si surt escollit a les primàries de JxCat
  • CA

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13 de desembre surt escollit en un dels vuit llocs de la segona urna de la llista de Junts per Catalunya delegarà les funcions de president a la vicepresidenta, Mònica Roca. L’empresari ha explicat que abandonarà definitivament el càrrec en funció del resultat de les eleccions al Parlament del 14 de febrer.

Segons ha explicat, en la seva decisió dependrà de si surt escollit diputat –i en cas que sigui així si és del partit guanyador de les eleccions o de l’oposició–, o de si fins i tot ocupa responsabilitats en un futur Govern. “Quanta més responsabilitat política menys possibilitats de continuar a la Cambra”, ha resumit.

Eines de País, la candidatura de la qual va formar part Canadell per presentar-se a les eleccions a la Cambra de Comerç, va establir que la presidència de la corporació es repartiria entre dos dels seus membres, que tindrien un mandat de dos anys. Canadell, que va ser escollir president de la Cambra al juny del 2019, hauria de cedir el seu càrrec a Mònica Roca a mitjans de l’any que ve, segons el pacte al qual va arribar la candidatura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa