Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Canadell delega les seves funcions a la Cambra després d’entrar a les llistes de JxCat
  • CA

La Cambra Comerç de Barcelona ha anunciat que el seu president, Joan Canadell, “delega les seves funcions de representació en la vicepresidenta primera”, Mònica Roca, tal com ja s’havia compromès a fer si sortia escollit a les llistes de JxCat per a les pròximes eleccions al Parlament. Canadell va guanyar les primàries del partit a la capital catalana i serà el segon de Laura Borràs el pròxim 14 de febrer. 

Fa uns dies Canadell va anticipar que si aquest cap de setmana aconseguia una de les primeres vuit posicions a les llistes de JxCat faria un pas al costat que es podria transformar en definitiu en funció del resultat del 14-F. “Quanta més responsabilitat política menys possibilitats de continuar a la Cambra”, va resumir Canadell. La decisió de l’encara president de la Cambra ha despertat recels en el món econòmic –sobretot a Pimec– i polític –amb el PSC al capdavant–.

Quan van arribar a la presidència de la Cambra, els membres d’Eines de País van avançar que la candidatura independentista era plural i van anunciar que Canadell deixaria el seu càrrec a meitat de mandat per donar el relleu a Mònica Roca. Per tant, aquest hipotètic relleu s’hauria produït en qualsevol cas a mitjans de l’any que ve, uns mesos després de les eleccions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa