Canadell delega les seves funcions a la Cambra després d’entrar a les llistes de JxCat

La Cambra Comerç de Barcelona ha anunciat que el seu president, Joan Canadell, “delega les seves funcions de representació en la vicepresidenta primera”, Mònica Roca, tal com ja s’havia compromès a fer si sortia escollit a les llistes de JxCat per a les pròximes eleccions al Parlament. Canadell va guanyar les primàries del partit a la capital catalana i serà el segon de Laura Borràs el pròxim 14 de febrer. 

Fa uns dies Canadell va anticipar que si aquest cap de setmana aconseguia una de les primeres vuit posicions a les llistes de JxCat faria un pas al costat que es podria transformar en definitiu en funció del resultat del 14-F. “Quanta més responsabilitat política menys possibilitats de continuar a la Cambra”, va resumir Canadell. La decisió de l’encara president de la Cambra ha despertat recels en el món econòmic –sobretot a Pimec– i polític –amb el PSC al capdavant–.

Quan van arribar a la presidència de la Cambra, els membres d’Eines de País van avançar que la candidatura independentista era plural i van anunciar que Canadell deixaria el seu càrrec a meitat de mandat per donar el relleu a Mònica Roca. Per tant, aquest hipotètic relleu s’hauria produït en qualsevol cas a mitjans de l’any que ve, uns mesos després de les eleccions.

Nou comentari