Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Cambra obre una consulta sobre el desplaçament de treballadors pel dimarts 14
  • CA

La Cambra de Comerç de Barcelona ha llançat aquest dijous una nova consulta al teixit empresarial, sobre la previsió de desplaçament dels treballadors al seu lloc de treball a partir del dimarts 14 d’abril, quan es pot aixecar la mesura de confinament total.

En un comunicat, l’entitat presidida per Joan Canadell explica que l’enquesta busca estimar quants empleats acudiran presencialment als seus llocs de treball quan s’aixequi la restricció del Govern, i així establir mesures de distanciament i de seguretat oportunes.

Amb els resultats, la Cambra pretén contribuir al pla de desconfinament per a Catalunya que està elaborant l’equip liderat pel doctor Oriol Mitjà.

La Cambra està donant suport a aquest equip de treball amb anàlisis econòmiques, per a ajudar a definir el pla per a tornar de manera gradual a l’activitat econòmica, ha detallat.

Es preguntarà a les empreses, que podran triar entre un conjunt d’opcions: “A partir del 14 d’abril com penseu tornar a l’activitat empresarial i en concret al centre de treball? Podreu treballar des de casa o us desplaçareu?”

La corporació anima a tot el teixit empresarial a participar en aquesta consulta expressant la seva posició prevista per a dimarts que ve en el seu negoci, de manera que es pugui treballar “amb dades més realistes i abordar la situació amb més seguretat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa