Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Caixabank negocia un pla de prejubilacions voluntàries per uns 370 treballadors a Barcelona
  • CA

Caixabank ha mantingut aquest dijous la primera reunió amb els sindicats per negociar un pla de desvinculacions voluntàries incentivades dirigit als treballadors de les demarcacions de Barcelona i Terol. La mesura està dirigida als empleats nascuts el 1962 o abans i podria afectar a un total de 376 persones, de les quals la gran majoria s’ubiquen a la capital catalana. L’entitat presidida per Jordi Gual ha proposat pagar el 70% del salari brut als empleats que s’adhereixin al pla. Les sortides s’efectuarien a partir de l’1 d’abril, segons han explicat fonts coneixedores de la negociació a l’ACN.

Barcelona i Terol van ser les dues úniques demarcacions que no van estar afectades per l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) del maig de 2019, que va afectar 2.023 persones. Ara, l’entitat preveu aplicar en aquestes localitats un pla de sortides similar a l’impulsat en altres anys. Entre 370 i 375 empleats es troben a la capital catalana.

Els sindicats han reclamat incrementar el percentatge de retribució. En concret, CCOO ha demanat millorar la proposta econòmica fins al 85%, així com que l’acord afecti treballadors de qualsevol província i de més rangs d’edat. Des de l’UGT demanen fer extensible la proposta a les persones nascudes el 1963

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa