Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
CaixaBank donarà suport a les iniciatives sostenibles del Círculo Ecuestre

El Círculo Ecuestre i CaixaBank uneixen esforços en la lluita per la conscienciació de la preservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. Les dues entitats han signat un acord de col·laboració, mitjançant el qual la principal entitat financera de l’Estat donarà suport i donarà suport durant l’any que totes les activitats de la Comissió d’Impacte i Sostenibilitat del Círculo Ecuestre.

Aquesta comissió, creada l’any 2021, aborda les noves formes de la filantropia estratègica i el seu objectiu és fomentar la reflexió, l’aprenentatge i la conscienciació mitjançant iniciatives relacionades amb la protecció ambiental, econòmica i social. Per a això, el Club barceloní juntament amb CaixaBank està treballant en l’organització d’activitats que es desenvoluparan en diferents formats.

En primer lloc, es duran a terme unes sessions informatives sobre els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) i la seva aplicació en el dia a dia. Per a això, es comptarà amb la participació i experiència de diferents empreses certificades amb el distintiu ‘B Corp’, i el model de negoci se sustenta en l’equilibri entre el propòsit social i els beneficis econòmics.

De manera complementària, s’organitzaran també debats i col·loquis relacionats amb la filantropia entre les generacions de la família i l’empresa. I, en tercer lloc, el Club posarà en marxa també els anomenats ‘Retirs d’Impacte’: sortides amb experts per parlar sobre projectes humanitaris en llocs emblemàtics. A més, en el marc d’aquestes activitats es crearà un grup de voluntaris.

La signatura del conveni entre les dues organitzacions ha estat representada per Antonio Delgado, president de Círculo Ecuestre, i Maria Alsina, Directora Territorial Barcelona de CaixaBank.

“Vull agrair a CaixaBank de part de tots els socis de Círculo Ecuestre el seu suport en un projecte que considerem important per a contribuir a garantir la prosperitat de les generacions presents i futures de la nostra societat. Des del nostre club volem abordar mitjançant diferents activitats els reptes que tant empresarial com col·lectivament tenim per davant per fer que Barcelona compti amb un teixit social i econòmic just, igualitari i pròsper “, ha assenyalat Antonio Delgado.

Per la seva banda, Maria Alsina, Directora Territorial Barcelona de CaixaBank ha afegit: “Volem felicitar Círculo Ecuestre per aquesta iniciativa amb la qual ens sentim tan identificats. CaixaBank és un banc socialment responsable, amb un model sostenible i una gestió basada en els nostres valors: qualitat, confiança i compromís social. Aquests valors suposen una contribució directa als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides”.

La Comissió d’Impacte i Sostenibilitat del Círculo Ecuestre està presidida per Elena de Carandini, directora de Boscana HUB, impulsora de la creació de tallers a joves per a la formació en Finances i Filantropia -Fi & Phil, Finance and Philanthropy-. A més, és propietària del Castell de Raymat, espai que promou el Turisme d’Impacte Social a la comunitat.

Formen part també de la Comissió Anna Casadellà, Professional en l’àmbit financer i d’inversió, Claudio García-Moreta, CFO de el grup M-Automoció i Sergio Rodríguez director comercial de Banca Privada de CaixaBank a la Direcció Territorial de Barcelona.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anònim a octubre 20, 2021 | 21:04
  Anònim octubre 20, 2021 | 21:04
  Xusma que es lucra destruint el planeta dona suport a xusma que s'enriqueix emmerdant el que l'altra xusma hagi deixat per destruir, fent comèdia
  • Icona del comentari de: Anònim a octubre 21, 2021 | 09:13
   Anònim octubre 21, 2021 | 09:13
   Totalment. Elena de Carandini, directora de Boscana HUB, impulsora de la creació de tallers a joves per a la formació en Finances i Filantropia -Fi & Phil, Finance and Philanthropy-. A més, és propietària del Castell de Raymat, espai que promou el Turisme d’Impacte Social a la comunitat. Cal dir res més?
 2. Icona del comentari de: Colla de borinots a octubre 21, 2021 | 22:53
  Colla de borinots octubre 21, 2021 | 22:53
  Dios l'ós cria y ellos se juntan. De facha a facha, y cap Valencia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa