Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bonpreu es prepara per obrir un gran supermercat al centre de Barcelona

Les obres del supermercat que la cadena Bonpreu ha d’obrir cap a finals d’any al centre de Barcelona avancen a bon ritme. El nou centre, que tindrà 1.500 m2, s’està construint a l’antic cinema Urgel, al carrer Urgell, entre Sepúlveda i Floridablanca, en ple Eixample.

Les obres inclouen la recuperació de l’interior de l’illa per a l’ús dels ciutadans. S’hi farà una zona verda de 992 m2 i s’hi podrà accedir tant des del carrer Urgell com des del carrer Borrell. A l’aparcament del nou establiment hi haurà una trentena de places per a cotxes i una vintena per a bicicletes. Les obres havien de començar el primer semestre del 2016 però la lentitud en la tramitació de les llicències municipals va fer que finalment s’hagin iniciat el febrer d’aquest any. 

Quan s’acosti la data d’obertura, la cadena llançarà una oferta de contractació per incorporar els treballadors que necessiti, tot i que part de la plantilla d’aquest centre la formaran els empleats procedents de la sucursal del carrer Sepúlveda amb Borrell, que es tancarà per ser substituït pel d’Urgell, molt més gran.

Mentrestant, i per a la campanya d’estiu, el grup Bonpreu Esclat, llança una oferta de treball de 420 persones per reforçat els centres de les zones turístiques, especialment a la Costa Brava i la Costa Daurada. Els candidats que s’hi vulguin inscriure han d’adjuntar el seu currículum a l’apartat Treball amb nosaltres

Nou comentari

Comparteix