Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
BNEW 2022 impulsa la indústria 4.0 a Barcelona amb més d’un centenar de temàtiques
  • CA

Actualment ens trobem a la Quarta Revolució Industrial, la qual està transformant, a nivell mundial, la manera en què les companyies estan duent a terme la seva activitat, millorant les operacions de negoci i transformant els productes, la cadena de subministrament i les expectatives dels seus clients. Aquest fet suposa tota una revolució per a la nostra societat, caracteritzada per l’aparició de noves tecnologies com la robòtica, la intel·ligència artificial i la Internet of Things (IoT), entre altres.

En aquest sentit, Barcelona és la quarta ciutat del món més preparada per al futur tecnològic. Així ho senyala un informe elaborat per la prestigiosa firma Price Waterhouse Coopers, que situa la capital catalana només per darrere de Singapur, Londres i Shangai.

Entrega dels premis millor innnovació 2021
Entrega dels premis millor innnovació 2021

En aquest context, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) torna a impulsar per tercer any consecutiu el Barcelona New Economy Week (BNEW), del 3 al 6 d’octubre, al singular edifici DFactory, el principal node d’indústria 4.0 del sud d’Europa. Des de la seva primera edició, celebrada en plena pandèmia l’any 2020, aquest esdeveniment s’ha convertit en una trobada de referència i ha aconseguit posicionar a la ciutat comtal com a capital de l’economia 4.0. I es que no només agrupa les àrees més rellevants del panorama social a nivell mundial, sinó que també ajuda a reunir i dirigir aquestes transformacions tecnològiques i econòmiques amb l’assistència d’actors i empreses de primera línia.

Un any més, el CZFB busca impulsar la participació d’un major nombre d’assistents presencials, alhora que aposta per mantenir la naturalesa híbrida de l’esdeveniment. Gràcies a la plataforma digital d’última generació de BNEW, les diferents activitats es podran seguir des de qualsevol part del món, tant en directe com en diferit. A més, mitjançant intel·ligència artificial, aquesta plataforma permetrà als usuaris gaudir dels avantatges d’un networking de qualitat, proposant a cada participant diferents opcions d’usuaris connectats amb els quals tingui interessos comuns i pugui generar sinergies empresarials.

600 ponents i 180 hores de contingut

Durant aquestes quatre jornades, el BNEW reunirà fins a 600 speakers que oferiran més de 180 hores de contingut distribuïdes en 130 panells, sessions i debats. L’esdeveniment comptarà, a més, amb 2.000 empreses participants i amb una previsió de més de 12.000 assistents. De fet, la nova edició ja compta amb una important quantitat d’usuaris registrats procedents de 74 països diferents i preveu superar els 100.

BNEW Digital Industry The Challenges of the CIO i nthe Digitization of the Industry.

Set verticals clau per avançar cap a la nova economia

Aquest exitós format, de caràcter disruptiu, engloba set sectors implicats de ple en aquesta transformació mundial: Talent, Mobility, Digital Industry, Real Estate, Invest, Sustainability i Experience. Aquests panells han estat expressament seleccionats amb l’objectiu d’analitzar les actuals demandes de la societat, descobrir quines són les principals tendències i explorar múltiples aspectes relacionats amb les noves oportunitats i les transformacions econòmiques i tecnològiques que estem vivint des de diferents angles.

Així mateix, es lliuraran, un any més, els premis Millor Innovació BNEW, que reconeixeran la labor de les startups més disruptives en cadascun dels sectors presents en la trobada.

Barcelona és una de les ciutats europees amb major projecció econòmica i global, plenament capacitada per a liderar l’evolució cap a una nova economia”, assenyala Pere Navarro, delegat especial del Estat al CZFB. “No obstant això, iniciatives com l’organització del BNEW ajuden a comprendre molt millor els reptes i les oportunitats que s’obren en el present i en un futur pròxim, resultant imprescindibles per a accelerar i consolidar la transformació que estem vivint”, afegeix.

“Amb la tercera edició del BNEW volem analitzar la transformació que està experimentant cada sector en l’avanç cap a la nova economia i, per fer-ho, pensem que la millor opció és de la mà dels millors experts en cada àrea, que podran compartir la seva experiència i els seus coneixements amb tots els assistents”, explica Blanca Sorigué, directora general del CZFB i del BNEW.

Per a inscriure’s, el BNEW posa a la disposició dels usuaris una pàgina web amb informació de l’esdeveniment, a més dels seus perfils oficials de Twitter i LinkedIn, a través dels quals es van donant a conèixer els diferents speakers i empreses participants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa