Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquesta és la benzinera més barata de Barcelona ciutat
  • CA

Lluny queden els dies en què el preu de la benzina va caure en picat, en temps de confinament… Ara, el preu del carburant torna a aestar en nivells elevats, però la diferència de preu entre una benzinera i l’altra a la ciutat és de més de 8 cèntims per litre.

Tots coneixem un lloc on la benzina ens surt mes a compte, però i si som a la ciutat i hem de repostar? Quina és la millor elecció? Segons un comparador d’Internet, que estudia els preus mitjans de totes les ciutats i permet veure el preu de cada punt de repostatge, a Barcelona ciutat, la millor opció tant per a benzina sense plom com per a gasoil és PETROPRIX, al carrer de Badajoz número 108.

Aquí la benzina sense plom 95 es paga a 1,377 euros el litre, mentre que a la benzinera més cara de la ciutat s’enfila fins els 1,455 euros el litre, a Shell Glòries (Avinguda Diagonal, 189). Una diferència de 8 cèntims. En el cas del gasoil, PETROPRIX també és l’opció més barata amb un preu de 1,257 euros per llitre. I la més cara en aquesta ocasió és Ballenoil, situat al carrer Ciutat de Asunción, 12, on la diferència no és tan gran, es paga a 1,299.

El segon lloc l’ocupa, tant per a gasoil com a gasolina, la benzinera a Bac de Roda, 130, de B-OIL, que cobra el litre de sense plom a 1,379 i el de gasoil a 1,259. Una diferència mínima amb PETROPRIX, això sí.

Si bé cal tenir en compte que els preus van variant, en l’historial de preus la benzinera PETROPRIX apareix al primer lloc.

Sigui com sigui, cada cèntim compta, més si tenim en compte que aquest mes de novembre el preu del combustible està en màxims. De fet, a hores d’ara omplir de benzina el dipòsit d’un cotxe costa 17 euros més que a principis d’any, i omplir-lo de dièsel, 16 euros més. És a dir, que des de principis d’any, el preu de la benzina ha augmentat un 25% i el del gasoil, un 26%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa