Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquesta és la benzinera de Barcelona amb el combustible més barat
  • CA

El preu de la benzina està desbocat tot i l’ajuda estatal de 20 cèntims de descompte per litre. A tall d’exemple, aquest dimecres, les benzineres Repsol tenien el litre de sense plom 95 a 2,30 euros. Molt lluny dels mínims històrics que es van marcar el juliol del 2009, quan el gasoil es va arribar a pagar a 0,91 euros i la benzina a 1,01 euros. Això sense tenir en compte la baixada dràstica que es va produir durant el confinament per la pandèmia, en què el preu va caure fins als nivells de 1999: 0,86 la gasolina i 0,80 el gasoil.

La benzinera més barata a Barcelona

Però amb l’esclat de la guerra de Rússia contra Ucraïna els preus continuen disparats i sembla que s’estabilitzaran en una franja exageradament alta. És del tot habitual pagar més de 2 euros per litre -sense el descompte dels 20 cèntims- i fins i tot amb el descompte passar dels 2 euros. De fet, omplir el dipòsit s’ha arribat a encarir una mitjana d’entre 12 i 15 euros malgrat l’ajuda de l’Estat.

Per això us mostrem com trobar la benzinera més barata de la ciutat, perquè l’estalvi pot ser notable. Quina és la millor elecció? Segons un comparador d’Internet, que estudia els preus mitjans de totes les ciutats i permet veure el preu de cada punt de repostatge, a Barcelona ara mateix és la benzinera Petroprix del carrer de Badajoz, 108 té la benzina sense plom 95 més barata, a 1,997 euros el litre. De fet, només hi ha tres benzineres on el litre es pagui per sota dels 2 euros.

Si ens fixem en el gasoil A, la millor opció és la benzinera Poblenou, al carrer de Roc Boronat, 10. Aquí es paga a 1,939 euros el litre. I en aquest cas, només set benzineres de la ciutat ofereixen aquest combustible per sota dels 2 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa