Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona Tech City impulsa una fira alternativa al 4YFN durant els dies en què hi havia el Mobile

Barcelona Tech City ha convocat aquesta tarda una reunió d’urgència amb l’Ajuntament per impulsar un congrés alternatiu al 4YFN, després de la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC). L’esdeveniment se celebraria entre el 24 i el 26 de febrer i pretén ser un “punt de trobada” entre les startups i els principals fons “europeus i espanyols”, segons ha explicat el membre de l’equip directiu de Barcelona Tech City, Carlos Blanco, en declaracions a l’ACN. “No es pretén fer un MWC ni un 4Y4N, però si un esdeveniment d’emprenedoria que permeti donar força a l’ecosistema”, ha apuntat l’associació a través del seu compte de Twitter.

L’entitat, que agrupa prop d’un miler d’empreses vinculades al sistema tecnològic i digital, pretén crear un espai on les companyies “puguin explotar el networking que porta associat en termes de captació d’inversió i clients”. Blanco ha estat un dels impulsors de la iniciativa. A través de les xarxes socials, l’inversor ha assegurat que és un “moment històric” per tal que les escoles de negoci, els emprenedors i les administracions públiques s’uneixin per crear un “gran esdeveniment de startups“.

La proposta ha estat aplaudida per diversos actors de l’ecosistema, com el també inversor Eneko Knörr, que ha assegurat que tenia pensat anar a Barcelona “de totes maneres”. La immobiliària online Housfy o l’empresa de coworkings Aticco són també algunes de les empreses que han manifestat el suport a la iniciativa.

De moment, encara no se sap on tindrà lloc l’esdeveniment i si comptarà amb el suport de les administracions. En qualsevol cas, “l’ecosistema emprenedor de Barcelona està parlant per veure si pot fer alguna cosa”, han assegurat fonts del sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa