Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona s’alia amb sis fons de capital risc per invertir en startups locals
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha seleccionat els sis fons capital de risc privats que participaran en la iniciativa ‘Barcelona Accelera’, amb els quals invertiran un total de 50 milions d’euros en empreses emergents de la ciutat, ha informat aquest dilluns en un comunicat. El consistori ha aportat 10 milions a sis fons capital de risc privats locals que “quintuplicaran” la inversió municipal: Aldea Iberia Tec, 4founders Capital II, SC Grotwth Fund II Plus, Sabadell Asabys Health Innovation Investmente, Invivo Ventures i The Extensión Fund.

La iniciativa subratlla la voluntat municipal d’impulsar, amb nous instruments i de la mà dels actors privats amb més experiència, el suport a les empreses emergents d’economia digital, salut i altres sectors estratègics que generen ocupació en els pròxims anys. Les inversions es destinaran a empreses de l’àrea metropolitana de Barcelona i un mínim de 10 milions d’invertiran en empreses emergents liderades per dones, en una iniciativa que s’emmarca en la mesura ‘Barcelona Capital Digital i Emprenedora’ a través de Barcelona Activa.

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha destacat que, amb la creació d’aquest nou fons, la capital catalana “es posiciona com a ciutat emprenedora, amb noves fórmules d’impuls de l’activitat econòmica”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa