Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona Oberta promou rutes culturals pel centre per atraure compradors
  • CA

La unió d’eixos comercials i turístics Barcelona Oberta oferirà rutes inèdites per redescobrir la ciutat mentre es fan les compres de Nadal. Aquesta iniciativa, que té per nom És la teva Barcelona, descobreix-la, es farà amb la col·laboració de les empreses CultRuta i Icono Serveis Culturals i pretén dinamitzar el centre i ajudar a recuperar el comerç. Concretament, l’entitat ha seleccionat una trentena de rutes curioses per a famílies residents i visitants. El llistat es pot consultar a la web de l’entitat i la reserva es pot fer directament a les empreses organitzadores. Tenen diversos preus però amb el codi TSCAT s’obtenen 3 euros de descompte.

La directora general de Barcelona Oberta, Núria Paricio, ha explicat que “en aquest context de restriccions de mobilitat a causa de la Covid-19” l’entitat vol recordar a “residents i visitants que hi ha activitats alternatives per fer, com per exemple les moltes rutes interessants per descobrir el centre de la ciutat aprofitant aquests dies de compres de Nadal”.

De fet, per Joan Coll, director de CultRuta, “aquest és el context ideal per fer turisme de proximitat, visitar una ciutat gairebé buida, en comparació amb anys anteriors, i posar en valor el seu patrimoni i comerç a peu de carrer”. En el mateix sentit s’ha expressat Blanca Espa, directora de l’empresa Icono Serveis Culturals, que ha dit que els fa “molta il·lusió col·laborar amb Barcelona Oberta en aquesta iniciativa d’oferir rutes per a descobrir la ciutat als barcelonins”. A parer seu, és “una boníssima oportunitat per acompanyar al comerç i afavorir l’economia local”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa