Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona, al TOP 10 de les ciutats europees per invertir en totxo

Barcelona torna a entrar a la llista de les 10 destinacions més atractives per invertir en el sector immobiliari, segons de l’informe que elabora anualment la consultora PwC i Land Urban Institute. La capital del país havia sortit de la llista i havia caigut a la tretzena posició, i ara ocupa el lloc novè. Madrid, per la seva banda, apareix com la sisena millor opció per invertir en totxo aquest 2022.

La classificació està encapçalada per Londres, que aquest any roba el lloc a Berlín i torna a coronar-se com la ciutat més atractiva de tot Europa per a la inversió immobiliària.

“La capital britànica torna a ser el número u malgrat el Brexit, que ha comportat que 400 empreses de La City s’han traslladat a la Unió Europea, i els durs confinaments que ha aplicat el Regne Unit per la pandèmia, ja que amb prou feines té avantatge davant altres ciutats europees en els actius immobiliaris més demandats”, destaca Richard Garey, soci responsable de Deals a PwC Real Estate, en declaracions que apareixen a l’informe de PwC.

Berlín és la segona ciutat més destacada de la llista, seguida de París, Frankfurt i Munic. Madrid rivalitza amb les grans capitals alemanyes i supera Amsterdam, Hamburg, Barcelona i Brussel·les. A l’altre extrem hi ha Turquia i Moscou, que són les urbs menys atractives per als grans inversors immobiliaris.

Conren Tramway compra a Mapfre un edifici d’oficines a Barcelona

Pel que fa a Madrid i Barcelona, ​​la consultora destaca diversos avantatges competitius respecte a les altres metròpolis europees, com uns preus dels actius més baixos, un nivell alt de qualitat de vida i amb un cost inferior. De la capital de Catalunya, l’informe destaca les possibilitats que brinden els negocis relacionats amb la tecnologia i la investigació biomèdica, que precisament estan entre els nínxols immobiliaris més demandats.

Segons l’informe, els segments favorits dels inversors aquest 2022 són els relacionats amb les noves infraestructures d’energia, les instal·lacions relacionades amb les ciències de la salut, els centres logístics i els centres de dades, que ocupen les quatre primeres posicions del rànquing. I és per aquests segments, a més del tecnològic, que Barcelona ha recuperat atractiu per als inversors immobiliaris europeus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa