Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona estrena un observatori digital sobre la restauració i el comerç
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa el nou Observatori de Comerç i la Restauració de la ciutat per a consultar dades i estadístiques sobre la situació del sector comercial de la capital catalana, ha informat el consistori barceloní en un comunicat. La nova eina inclou un apartat amb gràfiques interactives que recullen “les dades més destacades dels estudis i informes publicats pel consistori”. Aquesta informació, a més, s’anirà actualitzant periòdicament.

També ofereix un altre espai que planteja als ciutadans una sèrie de qüestions per saber l’opinió que els mereix el comerç de la ciutat i conèixer els seus hàbits de consum. A més, proposa una enquesta sobre l’activitat del sector comercial de Barcelona i una altra sobre el sector de la restauració, per establir les característiques dels establiments i recollir l’opinió dels seus responsables.

La iniciativa pretén ser una eina de “referència que permeti a la ciutadania i als professionals conèixer l’evolució i els reptes del sector comercial de la ciutat”, segons els seus districtes i barris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa