Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona, capital de màsters MBA segons el ‘Financial Times’
  • CA

Els programes Executive MBA que ofereixen les escoles de negocis barcelonines IESE, Esade i EADA figuren entre els 100 millors del món, segons el rànquing anual del Financial Times. També ha entrat a la llista l’IE Business School de Madrid. En concret, IESE Business School ocupa la quarta posició mundial de el rànquing i ha millorat des del tretzè lloc que ocupava en la llista de 2020.

Insead (França / Singapore) lidera el rànquing del rotatiu financer, juntament amb la London Business School (Regne Unit) en segon lloc i Chicago Booth (Estats Units) en tercer lloc. Per la seva banda, el segon programa català més ben posicionat, el d’Esade Business School, ha millorat la seva posició fins al lloc 20, respecte a el lloc 24 que ocupava en l’edició de l’any anterior.

Les altres dues escoles de negoci espanyoles incloses dins dels cent millors MBA del món són IE Business School Madrid i Eada Business School Barcelona, ​​que es posicionen al número 39 i 78, respectivament. L’escola de l’IE ha vist millorada la seva posició, ja que en l’edició anterior ocupava el número 52, mentre que Eada Business School Barcelona és la primera vegada que està inclosa a la llista.

Per al degà associat de programes MBA d’IESE Business School, Marc Badia, si bé sempre hi ha una sèrie de factors que determinen la posició en el rànquing d’una escola en un any determinat, “aquest excel·lent resultat, combinat amb el nostre sòlid acompliment en els principals rànquings internacionals, confirma la solidesa del nostre programa “.

Per la seva banda, el degà d’Esade Business School, Joseph Franch, ha destacat que aquests resultats suposen “el reconeixement a l’experiència educativa que proporciona Esade i que es basa en un model pedagògic únic, on conflueixen el desenvolupament de competències, el rigor acadèmic i l’experiència pràctica a través de la implementació del concepte de Flipper classroom i de la feina col·laborativa en projectes i casos reals”.

El rànquing del Financial Times avalua la qualitat dels programes Executive MBA en paràmetres com el nivell salarial dels participants i la seva evolució tres anys després de la graduació, la satisfacció dels alumnes, la projecció internacional del programa i la diversitat del claustre de professors i de l’alumnat, entre d’altres indicadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa