Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona fa aflorar 18 milions d’euros en impostos no declarats del sector del joc
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha detectat una bretxa de fins a 18 milions d’euros d’impostos no declarats en el sector del joc a la ciutat. Segons publica El Periódico i ha confirmat el govern municipal a Twitter, el pla municipal contra el frau fiscal a la ciutat ha fet aflorar aquesta suma després d’inspeccionar l’activitat econòmica de 64 bingos, cases d’apostes i el casino de Barcelona i revisar els comptes dels exercicis 2015 a 2018.

El diari indica que a la suma de 18 milions s’han d’afegir 400.000 euros d’interessos i un altre tant en sancions i afirma que els afectats per les suposades infraccions poden recórrer-les. Des del 206 l’Ajuntament duu a terme inspeccions a grans empreses que operen a Barcelona per detectar frau fiscal, ja que els sistemes habituals no són prou sofisticats per detectar l’enginyeria financera d’algunes companyies.

El gerent municipal de Pressupostos i Hisenda, Jordi Ayala, ha assegurat que a l’anterior mandat es va aconseguir fer aflorar gairebé 70 milions d’euros gràcies a la tasca dels inspectors, mentre que en el mandat actual ja porten 46 milions. Segons el gerent, ha costat dos anys de feina revisar els comptes del sector del joc entre el 2015 i el 2018.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa